Priv - Sauna - Gyra       tel: 0479422983         gyrasauna@gmail.com  

Home Kennismaking Faciliteiten Arrangementen Prijzen Praktische info Huisregels  Route Sfeerbeelden Foto's  Cadeaubon 

 KENNISMAKING

Bij ons staat onthaal rust privacy hygine  voorop om te genieten van de sauna!

De sauna die zijn oorsprong vond in Finland is een echte weldaad voor lichaam en geest.Door de snelle temperatuursveranderingen,van de warmte van ongeveer 80 C in de sauna naar de koele douche,stroomt het bloed sneller, hierdoor is er een goede doorbloeding van alle organen en huid.Je lichaam stoot het zweet en afvalstoffen weg uit de porin van je huid waardoor je lichaam helemaal zuivert!

Het hydromassage bad van ongeveer 37C    39C maakt het mogelijk zowel in de zomer als in de winter heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Hitte,veerkracht en massage:het dompelt U onder in de drie essentile elementen van hydrotherapie voor het ontspannen en verzachten van vermoeide en pijnlijke spieren,voor het wegnemen van stress en voor het verjongen van uw hele lichaam. Hydrotherapie,is een relaxerende kuur in bewegend water,wordt al vele decennia voorgeschreven door dokters,het is wetenschappelijk bewezen dat hydrotherapie een positieve invloed heeft op de behandeling van chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk,artritis en zelfs diabetes.

Het Turks stoombad is een aangenaam zweetbad dat op een sauna gelijkt,maar met een totaal ander badklimaat niet zo warm en veel vochtiger. En toch is het qua werking te vergelijken met een sauna. Velen zijn van mening toegedaan dat de lage badtemperatuur van 43C 46C en de relatieve luchtvochtigheid van 100% ideaal zijn om te ontspannen. Maar dat is niet het enige: de warme damp heeft vooral bij aandoeningen van de luchtwegen en bij reumaklachten een heilzame invloed. Ook wie belang hecht aan een gezonde en verzorgde huid weet de vochtige warmte van het stoombad te waarderen. Ze bevordert de doorbloeding,reinigt en stimuleert de huid.

Gyra Team